لایه برداری یا پیلینگ روشی ست که طی آن سلول های مرده پوست به علاوه یک لایه پوست از روی صورت بلند شده و طی این عمل پوستی شفاف و تازه را مشاهده خواهید کرد. بعد از انجام این عمل کرم ها و محصولات مراقبتی دیگر در عمق بیشتر پوست فرو می روند و عملکرد بهتری را خواهند داشت.
لایه برداری شیمیایی یا peeling به 3 دسته تقسیم می شوند:
1-سطحی superficial
2-با عمق متوسط medium-depth
3-عمیق deep
لایه برداری شیمیایی پوست میتواند موارد زیر را بهبود بخشد:
✔آکنه یا جوشگاه آکنه
✔سن یا لکه های کبدی
✔خال
✔رنگدانه های نادرست پوستی
✔جوشگاه
✔پوست خشن
✔پوست آسیب دیده بر اثر تماس با آفتاب
✔بهبود بافت پوست
✔کاهش چین و چروک
✔اصلاح پیگمنتهای پوستی
✔بهبود رنگ پوست با رفع لکههای پوستی و منافذ بسته شده پوست و همچنین پیشگیری از شیوع آتی این مشکلات
پیلینگ ملایم را می توان در هر چهار هفته یکبار تکرار کرد، اما شما به مدت 6 تا 12 ماه و یا بیشتر به طور متوسط نیاز به زمان برای پیلینگ متوسط و عمیق دارید.
پوست های حساس:
برای پوست های نرم باید از لیف نرم و مرطوب استفاده کرد. همچنین ماسک های شیمیایی که مواد فعال کمی دارد برای این نوع پوست مناسب است در صورتی که در هفته یک یا دو بار استفاده شود. اسکراب های قوی برای پوست های حساس مناسب نبوده و ایجاد التهاب و لک قرمز می کند.
پوست های چرب:
پوست های چرب نسبت به محصولات لایه بردار قوی و ابزارهای موجود مقاومت بیشتری دارند و در هفته می توانید ۵ بار اقدام به پیلینگ صورت کنید. به همین منظور می توانید از دستگاه پاکسازی صورت در طول صبح و از سرم یا ماسک در شب استفاده کنید.
پوست های معمولی:
افرادی که دارای پوست معمولی هستند برای استفاده از انواع لایه بردارها دستشان باز است. اما در هفته تنها ۳ بار مجاز به استفااده از آن ها هستند.
پوست های خشک:
برای این نوع پوست بهتر است از روش های غیر شیمیایی استفاده شود. به همین منظور استفاده از لایه بردارهای گیاهی انتخاب مناسبی می باشد.
عوارض پیلینگ صورت بسیار محدود می باشند و به خارش و سوزش اندک ختم می شود. اگر شما احساس درد داشته باشید می توانید از مسکن که متخصص و پزشک شما تجویز کرده است استفاده کنید. همچنین می توانید از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. پیلینگ صورت تاثیر بسیاری در زیبایی دارد و با رعایت نکات اندک می تواند عوارض آن را محدود کرد.
WhatsApp us