مقايسه خدمات لیفت با لیزر اندولیفت:
خدمات ليفت به معنی بالا کشيدن اجزاء صورت مانند ابروها، مژه ها، پيشانی و … است که با روش تهاجمی برش در پوست و ایجاد خونریزی و آسیب بافتی انجام می شود. ممکن است در این روش، برای هر یک از اجزاء صورت عوارضی ایجاد شود که می تواند باعث به هم خوردن حالت طبیعی چهره شود. در حالیکه اندولیفت روشی است که در همان دقایق اولیه کار، بافت کلاژن پوست، شروع به تشکیل شدن می کند . اندولیفت بدون خدمات، خونریزی و بیهوشی بوده و با حداقل درد همراه است. احتمال و خطر آسیب دیدگی شاخه های عصب صورت در اندولیفت بسیار کمتر از سایر روش های لیفت می باشد.
لیزر اندولیفت در طی چند جلسه انجام می شود؟
بسته به تشخیص پزشک متخصص و کاری که قرار است روی پوست شما انجام شود، تعداد جلسه ها و زمان مورد نیاز برای انجام شدن اندولیفت متفاوت خواهد بود. البته در اغلب مواقع یک جلسۀ درمانی برای لیزر اندولیفت کفایت می کند و معمولاً پس از گذشت شش ماه یا یک سال، جلسۀ دیگری برای ترمیم و بررسی نتایج حاصل از لیزر تعیین خواهد شد. در طول این مدت هم فرد باید به توصیه های مراقبتی پزشک خود به دقت عمل کند تا نتایج لیزر را به تدریج روی پوست خود مشاهده نماید.
مراقبتهای اندولیفت:
۱- از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و نیز مسکنهایی مانند ایبوپروفن، دیکلوفناک، ایندومتاسین و… یک هفته قبل از پروسیجر، خودداری نمایید.
۲- از مصرف دوز بالای ویتامینهایی مانند ای، روغن ماهی، امگا سه، گارلیک، جنسینگ، سیر، جینکو بیلوبا و … روزهای قبل از پروسیجر خودداری نمایید.
۳- از مصرف الکل ۲۴ ساعت قبل و بعد پروسیجر خودداری نمایید.
۴- با مشورت پزشک معالج در صورت امکان داروهایی مانند وارفارین، هپارین و … را قطع نمایید.
۵- در صورت تورم و یا کبودی تا ۲۴ الی ۴۸ ساعت از کمپرس سرد استفاده کنید.
۶- در صورت داشتن سابقه تب خال مکرر به کلینیک اطلاع دهید.
۷- هر گونه بیماری زمینهای یا پروتز موجود در بدن را به کلینیک اطلاع دهید.